I've got a Secret Can i Keep it?

Jag är off till Birmingham! Min nya lila-blå väska är packad och allt kliar på mig för att klockan är halv 4 på natten. Very well. Love you guys! XOXO

Silly Rabbit, Trix are for kids.

image244
Åh jag är så sjukt seg idag!! Har gjort massa telefonärenden, det är utmattande. Och jag vaknade med en leveransrapport till Malin på mobilen, och jag får flashbacks med att jag har knappat på den i sömnen. Que?  Har jag skickat sms i sömnen damnit....

Get your bony ass down here in the morning, with a million dollars in cash, and I give you the greatest sword ever made by man.

386380-242

386380-239

386380-241

386380-240
Planet Earth
  Stockholm, Sweden
 Skånegatan 49/ Koh-Phan-Jang

 15/5

I'm blue, dobedobedobedo

386380-238
Förr tajade jag nykter för att alkoholen medförde ännu värre huvudvärk. Då såg jag  sådär cool ut med He-Man tröja och en Nyrikryssväska. Idag skulle inte nykterhet löst mina problem.

Idag har jag lärt mig 2 saker.

1. Att vara sjuk är det värsta (VÄRSTA!) som finns. Det visste jag egentligen redan men alla saker och pengar som jag skulle haft och gjort om jag varit frisk har idag passerat i revy framför mina ögon. Vändpunkten kom klockan fyra inatt när jag gick upp, var blind, döv och däckade med huvudet på toalettstolen av inbillad kräksjuka. Jag. Hatar. att. vara. Sjuk. Jag missar alla mina bästa år med att ligga hemma i soffan och sprattla av frustration medan mina vänner är ute och tajar, trötta på att jag konstant bangar, och vill säkert i hemlighet säga upp kontakten med mig. Javilldö som Internet slash Nikanor brukar säga..

2. Att jag och mamma har samma favoritscen i Kill Bill vol 2, nämligen när en Black Mamba biter Budd i ansiktet och Elle Driver håller ett underbart litet tal. Och fighten som följer med öga mellan tårna. Priceless. 

You ain't born typical

386380-237

386380-236

386380-235

386380-234
Jag bjuder på lite fotografier från den fantastiska fotografen Eugenio Recuenco.
 Och här är en länk till hans fantastiska portfolio.

Couldn't possebly tell you how I mean

       image231
Idag har jag tvättat mitt tangentbord, tittat på Death Note, Liptstick Jungle, och jag har pysslat.
Jag lagade mitt gamla pärlhalsband som jag tror jag fann på en loppis.  Det var av på två ställen, så jag sydde ihop det på ena stället och lagade andra delen med ett hårspänne i form av en diamantprydd rosett. Lite Chanelligt sådär! Armbanden gjorde jag av massa random mockatrådar, berlocker och lås som jag hade.

Dancing on the legs of a new-born pony, left right left right, Keep it up son

Och när jag ändå är igång tar jag igen gammalt skrivande.

The Kills - U.R.A Fever. Sommarens lätt bästa låt. Jag har redan spelat den 54 gånger, och den har funnits på Ipoden i 5 dagar- Impressive ya? Och inte nog med den här låten, hela nya skivan är sjukt... lovande...

Hata är ett ytterst kraftfullt ord

Och just det. Jag ska skapa en klubb. Jag-Hatar-Agyness-Deyn-Mer-Än-Något-Annat. Join plx!
Hon släppte en helt patetisk singel för några veckor sedan, om ni inte har lyssnat på den, gör det inte.

Jag vet att jag har Tove och Jennifer i klubben! Sign, my petitioners!


The Sympathy for Lady Vengeance

image230
Mary-Kate Olsen för Nylon, om jag inte minns helt fel.
Oh god, jag är så jävla smutsig.
Jag har kollat på några delar av Lady Vengeance på Youtube, och vad fan gjorde jag innan dess? Jag kommer ärligt inte ihåg.
Jag ska till le Doktore imorgon, egentligen har jag inte tid, men jag har redan skjutit upp det en gång... Den som lever får se!

Idag hade jag på mig världens sjukaste kläder. Neonrosa naglar och strumpbyxor, svart klänning, vit tee under. Svarta Peter Pan-skor, grön regnparkas och en beige-, petrolium-, och grön-rutig halsduk. Eh. Och en Elle i näven för att den inte fick plats i väskan. Åh. Jag är så nördig.
Love ya! XOXO

Det finns dagar som idag, hopplösa mornar då jag vaknar som ett vrak, Och jag märker att alla har fått nog av mig.

386380-229
Nu var det sjukt längesen jag har bloggade. Well, mitt liv är inte särskilt inspirerande.

Idag på jobbet har jag skrivit en shoppinglista till kommande Birmingham-resa. Jag kommer säkert fila på den lite i veckan, jag vet att det är en sak jag glömt som jag inte kommer på i stridens hetta. Well, here it goes;

♣ Ljust Läppglans. Too Faced?
♣ Pyjamaser, i massor. Från Primark
♣ Smycken, Armband, Broscher
♣ Hjärtsolglasögon
♣ Kort färgglad jacka/ klubbkavaj
♣ Stor & bra sjal
♣ Långklänning

I don't want nobody, oh baby it's you

386380-228
Fotograf Cim Alm, för typ 2 år sedan.

Jag gillar verkligen att vara redhead. Kläder blir snyggare och man ser inte så intetsägande ut i bara en vit överdel, itan det blir någon form av kontrast. Dock är jag trott på det, eftersom jag inte har några pigment naturligt i mitt hår försvinner all färg efter 3 tvättar, och färgen ser ut som avföring istället. Jag borde behållit mitt originalsvall, som på bilden ovan. Min fråga är om jag vågar avfärga det och sedan färga det askblont. Kommer mitt hår ramla av mån tro?

I'll keep my promises to myself

386380-227
Miley Cyrus för Vanity Fair
Mitt hår är fruktansvärt för tillfället, men jag orkar inte tvätta det, för då kommer det bara bli ännu ljusare. Det ser typ ut som Ashlee Simpsons senaste, fast urtvättat och slitet. Förresten, är inte Pete Wentz världens töntigaste Sell-Out? Jo, det är han, värre än Benji Madden.

I thought I was a fool for no one, but Oh Baby, I'm a fool for you

386380-226
Jag hittade just min all-time-favort-fest-bild i ett av mina partygallerier. Före - Efter, typ. Jag kräver att Malin ska se GG e16 så jag kan få prata om det med någon som läst alla böcker TACK!
Love ya! XOXO

We only got 4 minutes to save the world

386380-224

Jag sitter i mitt rum med Grape Tonic i mitt fabulösa cocktailglas jag fick av Sara när jag fyllde 19 och tittar på Lipstick Jungle.  Jag är hårdsminkad, jag tog passfoto idag och ville vara motsatsen till mitt förra förskräckliga foto, där jag försöker se lite ljus ut, med en lock i mitt fettiga hår och stoora kinder, jag visste inte att vi skulle ta passfoton den dagen 2004.  Slutsatsen? HELVETE vad man ser ut på passfoton! Kan man bli snygg? Jag skelar, har ett tripple forhead och gör något med munnen så den ser ut ungefär som en cirkel. Shit. Och polisen var en jävla subba!

Om jag var rik och skinny skulle jag klä mig exakt som Victory i Lipstick Jungle. Hon och Blair Waldorf i Gossip Girl är heelt fantastiska. Åh!

I'll keep my promises to myself

386380-222
Jag har underhållit mig med Forever21.com och Eleven.se såhär på kvällskvisten, det är fruktansvärt bra underhållning för mig utan liv.  Idag har jag ätit som ett djur och ska nu sakta tyna bort i min säng med en hejdundrande huvudvärk. Imorgon ska jag skärpa mig som in i helvete, morgonen börjar med tidig uppgång, polisbesök och möjligtvis lite rea-shopping. Möjligtvis. Helvete.
Love ya, XOXO

Hang up the Chic Habit

image220
Jag är så jävla jobbigt sjuk!!!! mniraeöoihgthbe
Jag skulle fixa mitt pass idag, men jag är så jävla trött och eländig att det får bli imorgon istället. ÅÅÅHH

My brush would take me there

image216
Ännu en kväll av Tv-spel, och det är inte ens ett kul spel! Jävla Square Enix. Nu är jag ledig två dagar i sträck! Det var längesedan, woho! Jag ska köra All-In på Tivolitema i vår och sommar.
Imorgon ska jag shoppa lite och på kvällen är det middag och vattenpipa. Och Alkohol, mängder av alkohol.  

Don't fuck with me motherfucker.

image101
Jag är sjuk, hostar som en 90-årg kokainmussbrukare och har hjärt-, och ögonflimmer.
För mycket Tv-spelande ikväll.

RSS 2.0