V.I.N.N.A.R.E.N


Det var stört längesedan jag bloggade. Vad har jag gjort sen dess?

Varit på en underbar weekend till Birmingham.
Vi shoppade, vi söp, vi skrattade, vi singstarade, vi guitarr heroade, vi fish n chipade, vi bowlade, vi hycklade och vi flög.

Sett Veronica Maggio Live på Orminge Karnival.
Hon var så jävla snygg, det är helt otroligt. Och hon är om möjligt ännu bättre live. Hennes nya skiva går på repetiotion, repetition, repetition, jämt, yeah, oh!

Köpt Samurai Champloo-boxen
Och jag tittar som en besatt, det är en serie för sig. Lite för ofta skrattar jag mig halvt fördärvad. Jag behöver bara säga Mugen, right?

Läst Harry Potter. Igen.
Ja jag vet, jag är hopplös. Och hopplöst förälskad i J.K Rowling. Hon är så jävla rolig. Peeeeeeeves. Jag har även fått reda på att Dumbledore faktiskt är homosexuell.

Jobbat heltid i 3 dagar
Det har varit spännande, och jag klarar mig hyfsat på ett så pass lugnt jobb som detta. Men min hjärna värker, åh vad den värker. Den är inte van att gå på högvarv såhär.

Festat.
Hemmafester, Rosé, Spy Bar, Öl, F12, Fernet Branca, Uteserveringar, F.Y.L.L.A.

Och idag är en ångestdag faktiskt. Jag gick till jobbet iklädd leggings, en jeanstunika och mina galna limegröna metalliska diskoskor. Väl på jobbet insåg jag att detta såg praktiskt taget horribelt ut, så jag skippade leggingsen och är nu endast iklädd en hisnande kort jeanstunika, skor och inoljade J-Lo-ben. SOMETHING HOT AND SPICY!

Tillsvidare. Love ya. XOXO
Och bilder kommer faktiskt någongång. Speciellt om vi återuppväcker den levande döda Random Riot with a Razzle Dazzle Stungun.

Och min blogg ska döpas om.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0