I turn my camera on, I cut my fingers on the way


Oh god, jag har druckit fruktansvärt mycket alkohol de här senaste dagarna, Normalt dricker vi några öl och Gin & Tonic om dagen, och idag vart detäven en JD-Coke som jag hällde i mig till Mario Kart Wii på några minuter. Jag är iFalun ochhar såkul, träffade Tove som är på P&L i Borlänge. Idag shoppade jag en liten slags väska till mobil och Ipod, en T-klänning och ett nattlinne 2-hand som ska bliajukt snyggt med rättaccesesoarer.

Nuär jaglite för full för blogg och mellanslag fungerardåligt,mina älsklingar i sthlm festar inatt, ville också vara med, men M&M nästa vecka istället!

Imorgon, Super Mario Smash Bros BRAWLER, wöööö! Och på lördag ska vi se ett kinahus. Sladderfiskar. Jag såg en bäver igår BTW.
Love ya!
XOXO

I'm wasting my time


Takeshi Kaneshiro
Jag kom hem igår kväll från falun. Jag har ont överallt och fryser ihjäl, men idag ska jag i alla fall tillbaka dit! Jag har packat om och hämtat lite grejer, främst medeciner.  Tågbiljetten kostade 1 pix på Tradera och mitt hår är nyklippt och så jävla snyggt. Jag uppdaterar om midsommar senare! Love ya guys. XOXO

Gimme gimme gimme, I need som more! Gimme gimme gimme, don't ask what for!


Bild Ebay.com

 Jag befinner mig för tillfället i falun. Jag kan förövrigt inte sluta tänka på denna fantastiska tisha, jag får deathwishes så fort jag ser en clown, men denna är så läskig att den blir fin. 

Kan dom sluuuuta kolla på Naruto förövrigt, moooh Mendokse!! 

Love ya! XOXO 

Inget är förlåtet, inget glömtHär har ni lite blandade partybilder, från Spy Bar där jag var duktig och drack vatten efter massa Fernet Branca, en tetra vin, en öl och två cider, behövligt huh, Kolingsborg där coola Bumblebeez & Bang Gang spelade, och en från en hemmafest i Tyresö då vi löste gåtor, bevittnade bråk, drack aldeless för mycket champagne, vodka & Sprite och jag fick kladdkaka smetat på ben och brön.

Love ya!
XOXO

I'm a hustler baby, that´s what my dad's made me!Alltså K.Ä.R.L.E.K till Ashlees hår, varför får hon vara så jävla snygg? Är det ens lagligt? Nu vill jag ha löshår och en frisör. Började förresten klippa i luggen imorse, jag skulle ha som Ashlee, trodde jag men det vart inte sådär jättesnyggt, så jag slutade på halva. Damn it. Jag har en halv lugg och gyllene utväxt, och horribel hårkvalité- Vad har jag gjort...

Rub on your titties, yeah fuck it I said it, rub on your titties!

The freak, jag satte just min Hassellatte i halsen inför en kund och började hosta mig fördärvad och tårögd, åh jag är så bra. Det är fruktansvärt rörigt här på jobbet, jag fasar inför morgondagen då det ska städas... Jag ska på en liten shopping spree efter jobbet, vi får se vad jag lyckas ta med mig hem, jag behöver ett par strupmbyxor och något plagg i alla fall. Kanske blir det nytt smink också, beroende på hur pengarna räcker, jag tappade bort min nyköpta Clarins-kajal i helgen, så jävla surt.

Vi kommer inte längre än till hallen ikväll, vi behåller bara skorna påMin kära Arthuhr i all ära, han är jättegrön och jättevacker, men jag skulle kunna mörda för att få sätta klorna i en sidekick. På riktigt! Då skulle jag prata japanska och ha 1000hängen och smycken på den, och helst av allt skulle den vara apelsinorange. Åh åh åh ge mig en Sidekick! Och ett PSP pink slim.

Jag älskar elektronik, jag vill ha allt nytt hela tiden. Och jag har hittat den, den där sjukt snygga tishan jag velat ha i hela mitt liv. Med en clown på. Det stavas Marc Jacobs.

Love ya! XOXO

Get the fuck up.

Jag sitter på jobbet, det har ju varit sjukt dåligt med bloggning på senaste. Jag började tagen med en näve alvedon och mögligt bröd till frukost, sen tog jag mig till jobbet där jag som vanligt insåg att min outfit var katastrof. Av med strumpbyxorna och fram med säkerhetsnålarna.

Ikväll ska jag leka med kicki, det var sjukt längesedan vi gjorde något, vi ska kolla på film och förhoppningsvis kränga ostbågar. Jag vill se en Slaughter-film. Jag måste handla nya TV-spel också, jag har ju semester om 2 dagar, wööö!

Det vankas falun och extremt mycket alkoholhaltliga drycker i midsommar. J.A T.A.C.K.

För lite bilduppdateringar, se http://murdle.bilddagboken.se/.
Love ya!
XOXO

V.I.N.N.A.R.E.N


Det var stört längesedan jag bloggade. Vad har jag gjort sen dess?

Varit på en underbar weekend till Birmingham.
Vi shoppade, vi söp, vi skrattade, vi singstarade, vi guitarr heroade, vi fish n chipade, vi bowlade, vi hycklade och vi flög.

Sett Veronica Maggio Live på Orminge Karnival.
Hon var så jävla snygg, det är helt otroligt. Och hon är om möjligt ännu bättre live. Hennes nya skiva går på repetiotion, repetition, repetition, jämt, yeah, oh!

Köpt Samurai Champloo-boxen
Och jag tittar som en besatt, det är en serie för sig. Lite för ofta skrattar jag mig halvt fördärvad. Jag behöver bara säga Mugen, right?

Läst Harry Potter. Igen.
Ja jag vet, jag är hopplös. Och hopplöst förälskad i J.K Rowling. Hon är så jävla rolig. Peeeeeeeves. Jag har även fått reda på att Dumbledore faktiskt är homosexuell.

Jobbat heltid i 3 dagar
Det har varit spännande, och jag klarar mig hyfsat på ett så pass lugnt jobb som detta. Men min hjärna värker, åh vad den värker. Den är inte van att gå på högvarv såhär.

Festat.
Hemmafester, Rosé, Spy Bar, Öl, F12, Fernet Branca, Uteserveringar, F.Y.L.L.A.

Och idag är en ångestdag faktiskt. Jag gick till jobbet iklädd leggings, en jeanstunika och mina galna limegröna metalliska diskoskor. Väl på jobbet insåg jag att detta såg praktiskt taget horribelt ut, så jag skippade leggingsen och är nu endast iklädd en hisnande kort jeanstunika, skor och inoljade J-Lo-ben. SOMETHING HOT AND SPICY!

Tillsvidare. Love ya. XOXO
Och bilder kommer faktiskt någongång. Speciellt om vi återuppväcker den levande döda Random Riot with a Razzle Dazzle Stungun.

Och min blogg ska döpas om.

RSS 2.0