And for you I keep my legs apart, and forget about my tainted heart

386380-74
Idag hittade jag ett nytt skötebarn nere på Coop. Gå till din närmsta affär och leta efter Ahlgrens Bil-läppsylet. Du kommer inte ångra dig. Det är fruktansvärt fult, men luktar gott och är charmigt. med solskyddsfaktor.

Jag gjorde upp en eld för dig, nu brinner hela skogen

386380-69
Tee, Leggings H&M
Kofta Dcate
Kjol Vagina Tricot
Skor Skopunkten

Detta var det jag bar vid en fikelifika med Cim och Linnéa

Now that you're here can you tell me, exactly how I should have done

image67
Eftersom min vän Linnéa tycker att min posé är överdriven måste jag kommentera i inlägget så att folk vet att jag vet att posen är överdriven!

Bjuder på en dagens idag, min kamera Gladys är tillbaka från en låååång lagning.

Kjol Legging, Gina tricot
T-shirt H&M
Kofta Dcate
Väska julklapp
Diadem Glitter
Klocka London
Strumpor London
Ankelboots  Dublin
Nu utlovas mer bloggning!

Banana Banana Terracotta Pie

386380-65
Nu gjorde jag det igen... Women possesed. Min avatar på IMVU har den på sig, sen fick jag nys om att det faktiskt var en riktig tröja också. Så fruktansvärt fin. Skulle kombineras med svart satinkjol, nedtonat smink men knallrosa läppar, bara ben och ett overknee-stölvar och en slouchy cognaq-färgad fransväska.

Kommer ifrån dELIAs. Som förövrigt har underbara Hoodies.

Hang up the chick Habit

image64

Min älskade vän Linnéa ville att jag skulle skriva ett inspirerande inlägg så okej! Fine!  Bara för att hon är en sån där som alltid ställer upp när man som mest behöver det. I vissa lägen är allt jag behöver säga "Dra mig" och hennes händer drar mig fram i ena armen så mina högklackade taxben orkar gå lika fort som de andras.
 Hon har väldigt många talanger och egenskaper den där. Skillz!

   


Jag sitter här i min barrocka datorstol och är svinigt bakis. min garderob är tom och min soffa är... Beyond full. Här snackar vi mount everest av kläder och riktigt mysiga kvalsternästen. Det står halvbrända och omatchande ljus överallt och jag är förbannad på min pappa. Meeeeen! Jag gillar läget och surfar lite på vågen av raggen och skrattsalvorna som flödade igår. Helt sjuk kväll och jag tänker inte skriva vart vi slutade men vi började på Arken, som vanligt.

386380-60

Ikväll vill jag festa igen med alla mina vänner, och självklart ska vi fastna på linsen och hamna på Last Night Party där alla bilder kommer ifrån förutom den första.

Sing it out, Sing it out I'm bloodshot for sure
I really mean it now, this time I have not lied

image58
Jag skulle vara världens vackraste och lyckligaste dam om dessa skulle infinna sig på mina fötter. Infinn er!  Nu!

Gudaskapelseena Pirateboot av Vivienne Westwood

Esacape Reality

2006 minns jag som ett sjukt bra år. Jag var snygg, vältränad som en tävlingshäst och halvkänd i bloggosphären. Jag hade alltid dubbelt så mycket pengar som mina vänner eftersom jag var den enda som hade jobb, och jag fyllde arton år, och gick på underbara fester. Jag träffade mina nuvarande vänner och vi klickade verkligen.  


       
År 2006 var kul, bild 1 i London, bild två på nattklubb med Cim.


Från en jämn kurva av lite toppar och dalar stupade mitt liv sakta men säkert då anno 2007 gick. Alkoholen blev ett slags beroende, sjukdomarna var oundvikliga och jag vantrivdes något fruktansvärt med allt. Jag var självdestruktiv och gjorde allt för att någon skulle ge mig någon slags bekräftelse att jag faktiskt fanns. Mitt jobb tryckte ner mig till den grad att jag inte visste vad jag ville, hette eller kunde göra. Jag var konstant förvirrad, paranoid och äcklad av människor. 


 Varje dag i skolan var en riktig plåga, jag vägrade gå dit och alla trodde jag fejkade att jag var sjuk och mådde förjävligt. Mina vänner skyllde det på lathet och trots alla mina hintar skrattade de bara.  Mina lärare trodde jag var knarkare eller så var de grymt oroliga. Jag kommer ihåg alla de gångerna de försökte tala allvar med mig och jag skämtade bort det med dålig självdisciplin, livrädd för att vara ensam i ett rum med dem.Slitet festande bland alla studentskivor.


 Studenten var ett skänk från ovan, men allt blev trots det bara värre. Jag gick upp i heltid på jobbet och drog in storkovan varje månad, trots att jag låg och feberfrossade på kvällarna och led av konstant migrän. Ombyggnaden på jobbet och den stora lokalen gav mig även en kronisk struprörsinflammation och en obstruktiv bronkit. Medecinerna gjorde mig knäpp och varje gång jag tog dom fick jag hjärtklappningar och hade skakningar i kroppen i timtal, ibland så jag knappt kunde stå eller greppa saker.

Alkoholen och för många painkillers höll mig uppe. Jag var alltid odrägligt full, vild, och skämde ut mig själv på regular basis. Jag förlorade snabbt min vardagliga talförmåga och nästan hela 2007 är en dimma för mig. Jag kan för tillfället inte komma på en enda specefik händelse som inträffade innan november. Utvärderingen av mitt år 2007 är inte särskilt glad, inte alls faktiskt. Jag blev fulare hela tiden, mer sliten och medan alla mina vänner fick grymma jobb eller flyttade utomlands, sade jag upp mig och låg hemma och stirrade upp i taket.


Nu är det dock ett nytt år och nya tag. Jag ska börja med att bli hälsosam. Jag har nya läkartider där jag ska be om lite nya medeciner och även diabetestest. Jag har börjat skriva ett CV och ska söka jobb någonstanns där jag kan trivas.  Året börjde galet kul i Dublin, och trots att migränen har kommit tillbaka har jag mått bättre hittills än vad jag gjort på hela 2007.


386380-57
Det här året ska bli kul. Det är ett krav.

I can not compete with you Jolene

   

I lördags var det fest. Jag hatade alla ställerna vi var på men trots det vart det en riktigt lyckad kväll, och jag skrattade mig halvt fördärvad, mestadels åt mig själv. Kvällens outfit var Misfits-Tee och tight kjol, väldigt svarta ögon och Knallrosa läppar.

image50

Sad but true

386380-44

Då var man hemma igen. Jag är smygfull och smygbakis samtidigt, som jag har ett slags mystiskt jetlag trots 1-timmesskillnaden.  Jag har  varit vaken sen klockan 10 igår morse, vilket har överskridit ett dygn för längesedan.

Jag satt uppe och hela natten och drack äcklig öl och skrattade åt gamla minnen och fula händelser så mina lungor gör ont idag. Dublin har varit helt underbart.

Ni får en mer innerlig uppdatering senare, nu ska jag duscha bort gammalt smink och sätta på värmen i mitt rum som är beyond kallt utan min hjärtliga närvaro. 

XoXo

RSS 2.0