Hur man får respekt på 10 minuter

Jag är superblond, och har en korkad kombinerat med kaxig uppsyn. Allmäna uppfattningen man får av mig är en 5-årig pojke som måste trotsa allt som finns. Igår hade jag på mig en klänning som jag snott av en docka och förstorat till min storlek.

 Min vän Malin har modefärgat hår, och dagen till ära hade hon på sig en vit fluffig kjol och såg ut som mammas lilla flicka som aldrig gjort någon förnär. Alla som träffar henne vill fånga henne och lägga henne i en skokartong och ha under sängen, för att ta fram och titta på då och då. som en skatt.


Igår stod jag i köket och drack Jack Daniels med några andra flickor, då husvärden kommer och tar mig i armen och leder mig till en sluten krets av coola kids med töjningar i alla öron, tatueringar från tänder till tår, tuppkamsfrisyrer och roliga samtalsämnen. Han sätter mig bredvid sig och säger: Det här är My. Hon har uppfunnit uttrycket "musta".  Taket flög av lite när dom började skrika och skratta som galningar och jag river tag i Malin som sitter bakom mig. För det är faktiskt hennes ord. Musta.


Malin förklarade. Musta går till såhär: Man spottar på vafritt finger och kör upp det där bak på någon, drar det ut och in massor av gånger tills en vätsta väldigt lik julmust kommer. Därav musta. Mustiga grytor får en helt ny mening, och Julmust, påskmust och sommarmust är inte samma sak längre. Alla dör lite när Malin förklarar


Husvärden vill säga något bra om mig också när han tvingat dit mig, så han säger: Det är My som säger "Ta av dig trosorna! Annars får du tyg i dig". Och även det var välkänt på deras bygge för nu tjoade dom igen.


Förstå revanchen för oss söta små flickor! Alla var 10 år äldre, och vi är vänner till husvärdinnan, från skolan . Vi sitter och dricker whiskey i modekläder och får mc-knuttar att rodna.

That's how we live.


Kommentarer
Postat av: mathi

GOSH , du har ballaste bloggen jag någonsin läst. din header är bara för cool!

2008-02-09 @ 14:34:39
URL: http://metrobloggen.se/thildastyle
Postat av: Stilist

hahaah klockrent

2008-02-10 @ 14:48:40
URL: http://stilist.blogg.se
Postat av: Kicki

Haha den kvällen var rolig :) kommer aldrig glömma musta.

2008-02-10 @ 20:18:31
Postat av: You know you love me

Mathi: Du är den bästa människan jag någonsin fått kommentar av! kärlek!

Stilist: Well.. Yes, kind of

Kicki: Jaaaa det var svinkul. Sen däckade jag i ett hörn.

2008-02-10 @ 23:41:19
URL: http://murdle.webblogg.se
Postat av: Tovis

Haha hur kommer det sista uttrycket till sig?

2008-02-11 @ 09:52:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0