Get a rope, tie me to the bedpost, Cause i can't find, within my self that happy thought. If i find my peace at mind, torture me

Idag ska det ju vara en sån där alla hjärtans dag... Man ska sitta och pussa på någon man tycker om och tror man kommer vara ihop hela livet, trots att ni säkert gör slut imorgon ändå.

image88

Well istället för någon fånig byhåle-head over heels-kärlek så är jag en modern kvinna som pumpar We Smoke Fags, Melt-Banana och Unida lite för högt i högtalarna och cravar lite choklad.

Istället för att alla ska gå runt med svarta blickar och vara avundsjuka på alla förhållanden så inventar jag en den här dagen där man för ovanlighetensskull får älska sig själv fruktansvärt mycket utan att skämmas. Jag vill att vi ska skryta om oss själva, att vi ska titta  oss själva i spegeln med ett "Damn girl/boy, you look fine" och trycka i oss hutlösa mängder choklad och gelehjärtan utan någon som helst ångest över jeansen som vi inte längre kommer i! Whatever om du du måste köpa chokladen till dig själv, ju mer värt det, för du vet ju att du kommer uppskatta den och slösar inga pengar på någon jobbig person.

Så skaffa dig en ask choklad, tänd några fina ljus. Klä dig i dina hetaste underkläder och sjunk nyduschad och nypeelad ner i soffan och titta på en film som får dig att må bra. Njut av ditt grymma sällskap, för vem har egentligen bättre smak än dig? INGEN.

Enjoy your day cock suckers! ♥

Kommentarer
Postat av: Linnea

bra skrivet du. tror faktiskt att jag ska göra det! fint läppstift det där också, det klär dig verkligen

2008-02-14 @ 14:48:33
Postat av: Julia

svar: å tack :)

2008-02-14 @ 16:34:06
URL: http://juliaastren.blogg.se/
Postat av: Emelie L

Kurskamrater frågade mig "vad ska du och din pojkvän göra på alla hjärtans dag?". Man bah "va?? Måste vi göra nåt speciellt nu så att alla vet att vi verkligen älskar varandra (Man kan inte älska varandra utan äckliga geléhjärtan och blommor)". Jag hatar alla hjärtans dag. Så jävla fejk. Jag kan helt ärligt säga att jag inte älskar olof mer än vanligt. Och ändå kände jag mig tvingad att köpa blommor för att inte vara en usel flickvän. FUCK VALENTINE! haha

2008-02-14 @ 22:08:31
Postat av: anna

va bra du skriver!

tack för din söta kommentar! massa kram!
hoppas du får en fin fredag!

2008-02-15 @ 01:03:17
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: Kerstin

Heja heja!!! Kram.

2008-02-15 @ 08:14:39
URL: http://kerstinrosalia.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0