It doesn't hurt me. Do you wanna feel how it feels?

386380-110
Jag ska få tapetsera och måla om mitt garage. Jag är besatt av tanken på Sakura-blommor. Kanske en fondtapet med blommorna,  en stamfärgad vägg och två vita?

Eller så kör jag på huvudplanen med vita väggar... Lackade... 

He just winked his eye and said man be cool; He wears a red bandana

386380-106

Det där välbelknta tinglet i näsan och halsen som kommer när jag håller på att blir sjuk har satt in. Att vara förkyld är inte så jobbigt för de flesta, men för mig är det panikartat. Uhh, can't stand it! Trots det ska tingestar uträttas imorgon, inte bara le work!

Imorgon på dagslistan står det
X Gör en Charmlet
X Bränn Jobbskiva
X Städa till i rummet
X Desinfektera tangentbordet
X Motionera
X Bestäm outfit
X Kolla med Papichulo om Färgutskrift, Skyltar till skåpen

I think we have an emergency

Ursäkta den förskräckligt icke-excisterande uppdateringen. Jag vet inte riktigt vad som hände med mig, jag har väl lite för mycket fritid on my hands.  Jag har börjat vänja mig vid min nya hårfärg nu, och gillar det mer och mer per dag som kommer. Snyggt till färgade läppar!

image108
Edblad & Co     

image109
 Pimpinette

Det går superbra i butiken och alla kunder är inne och river lite i vårkläderna, och där ligger det även denna blå klänning i perfektion från Pimpinette som jag vill äga på en gång. Idag har jag gått runt med ett vackert armband från Edblad & Co på armen, även denna tingest frestar mig. Den kanske inte ser så mycket ut för världen på den lilla bilden ovan, men i verkligheten är den så mycket mer.  

Map of The Problematique

image105
Yep, you saw it. Nu är det mörkt! Håret, alltså.

You and I must fight to survive


image104
Klänning: H&M
Leggings, uppkavlade: Vagina Tricot
Ormskinnskor: Wedins
Klocka: Ur & Penn
(Fredags på jobbet)


image103
Kjol, Tee: H&M
Hårfärg: H&M
Strumpbyxor: Arvegods
(Lördags hos Linnéa, Ja jag står framåtlutad, jag har inte 10 cm lång överkropp.)

Jag är livrädd

Helt seriöst. Förlamad. Skräckslagen.


What a shame the poor groom's bride is a whore

image102
Snabb morgonbloggning om Ashlee Simpson och Pete Wentz, HENNES HÅR HIT TACK!

Tack Malin my love for le tip-

Ice, Ice Baby


Medan alla tipsar om fina dramatiska serier med Chloe Sevigny, Leighton Meester eller Lucy Liu, tipsar jag definitvt om Burn Notice. Så... Klockrent, bara.

I can be the sauce you crave

386380-100

Jag hittade en bildmapp från i somras då jag och mina två småsystrar lekte ute i det häftigaste regnet jag någonsin sett.  Det var gigantiska droppar och efter fem sekunder utomhus var man plaskvåt. Solen lös igenom molnen och vårat kvarter såg ut som en plats där Tim Burton skulle trivas.
 
Molly ville testa sin nya kamera, jag ville uppfylla min dröm att plaska i vattenpölar med högklackat på fötterna. Tove ville sjunga högt och dramatiskt som i musikalerna hon älskar att titta på.

image101

Sharp like an edge of a samurai sword

image99
Om jag hade haft pengar, och om idag skulle vara en sommardag skulle jag sätta på mig en söt 50-talsklänning, min herrhatt och mina pilotsolglasögon med ärtgrön plastkant.
Jag hade tagit en liten runda på stan för att införskaffa chokladdoppade mandlar pudrade med kanel i hötorgshallen, och på presstop hade jag betalat för InStyle, Cosmopolitan och Marie Claire, UK-upplagorna såklart...   Sen skulel jag komma hem till mitt nystädade rum och känna mig som en prinsessa med nytända ljus och oknäckta modemagasin.

Idag blir det nog bara något billigt snarr och Sofis mode för 10 kronor på Coop, iförd mjukisbyxor, förkylning och tre röda blemmor på min annars underbara hy. .

I can make your heartbeat short

386380-93

I lördags vankades det fest i hemma hos oss. En del av mina vänner kombinerat med mina två småsystrars kamrater. Riktigt lyckat faktiskt, var lite orolig över mixen av åldrar och människor, men det gick bra! Jag glömde dock bort min kamera i all min iver att försöka vara en great hostess och leva upp till titeln Huspappa som jag tilldelades på grund av min alkohliska disciplin när det kom till den yngsta generationen i huset.

   

image97

Would you go along with someone like me

386380-92
Klänning ,Strumpbyxor
London
Drink Vodka, Citron, Lime och Sprite

Wait I've got a better plan, to catch this big red lobster man

image90
Tee  Carlings
Kofta Dcate
 Kjol H&M
Strumpbyxor London
Väska- egensydd

Gahh, I'm off to Farbror Doktor. Wish me luuck

Get a rope, tie me to the bedpost, Cause i can't find, within my self that happy thought. If i find my peace at mind, torture me

Idag ska det ju vara en sån där alla hjärtans dag... Man ska sitta och pussa på någon man tycker om och tror man kommer vara ihop hela livet, trots att ni säkert gör slut imorgon ändå.

image88

Well istället för någon fånig byhåle-head over heels-kärlek så är jag en modern kvinna som pumpar We Smoke Fags, Melt-Banana och Unida lite för högt i högtalarna och cravar lite choklad.

Istället för att alla ska gå runt med svarta blickar och vara avundsjuka på alla förhållanden så inventar jag en den här dagen där man för ovanlighetensskull får älska sig själv fruktansvärt mycket utan att skämmas. Jag vill att vi ska skryta om oss själva, att vi ska titta  oss själva i spegeln med ett "Damn girl/boy, you look fine" och trycka i oss hutlösa mängder choklad och gelehjärtan utan någon som helst ångest över jeansen som vi inte längre kommer i! Whatever om du du måste köpa chokladen till dig själv, ju mer värt det, för du vet ju att du kommer uppskatta den och slösar inga pengar på någon jobbig person.

Så skaffa dig en ask choklad, tänd några fina ljus. Klä dig i dina hetaste underkläder och sjunk nyduschad och nypeelad ner i soffan och titta på en film som får dig att må bra. Njut av ditt grymma sällskap, för vem har egentligen bättre smak än dig? INGEN.

Enjoy your day cock suckers! ♥

It's a violent pornography, choking Chicks inside of me

image85

Dagens outfut bjuder jag på, trots att jag är full och mår illa och jävligt dåligt... Det mesta kommer från H&M och London! Love yah!

image87

Don't break my heart, and I won't break your heartshaped glasses

386380-83

Jag är i svårt behov av att göra något med mig själv. Färga håret? Måla om i rummet? Rensa garderoben?
Sluta andas?

I love it when it goes like, BAAAAAM!

Sådär. Nu har jag plockat iordning i mitt röriga rum. Egentligen vill jag festa lite.

Jag hatar förövrigt när man fastnar framför TVn! Det är en äkta pain, jag hann se halva Gilmore Girls och typ sista avsnittet av One Tree Hill inna jag tog mig i kragen. Inte bra! Jag måste göra något idag.

386380-1

Well, jag har en oknäckt ELLE på soffbordet och en 20-lapp som ivrigt väntar på mitt köksbord! Den vill ligga i en kassalåda med massor av andra 20-lappar så det är bäst att jag uppfyller dess önskan!
So Long lovers! XOXO

Listen now, I am afraid of everything

386380-82
Trots att det var släktkalas invigde jag min nya horkjol. Randiga från London, Kjol i plast, Vagina tricot, 29 pix, och en lila herr tshirt, svart herrkofta ovanpå det såkalrt!


Jag har en halvsyster som har sjukt mycket släkt. Idag fyller hon 32.
Men systers killes familj vill alltid vara med och de är underbar. Idag pratade jag utlandsresor och Halluciogena tabletter med sällskapet, jag brukar annars vara ganska tyst när det kommer till stora sällskap av äldre människor. 

Kontrasterna i min systers familj är så roliga. Hennes fars familj är Radikalt Moderata, och äger bilar för flera miljoner. Han ser ner på människor som åker buss till jobbet.
Min systers pojkes familj är vänsterlagda allihopa.  De är jättemysiga och åker till icke turistiska områden i Indien för att få se hur te tillverkas. Pojkvännens brors barn heter Sindre.
Min systers mors familj är min familj. Jag vet inte hur jag ska beskriva oss.  En mamma som är modern hippie, fader som är avdankad rockstjärna. Vi barn är tre blondiner i ungefär samma ålder, vi har ett eget språk som inte många förstår sig på. Någon gång ska jag publicera en video när vi tre för en konversation. Det går inte att förklara.


Hur man får respekt på 10 minuter

Jag är superblond, och har en korkad kombinerat med kaxig uppsyn. Allmäna uppfattningen man får av mig är en 5-årig pojke som måste trotsa allt som finns. Igår hade jag på mig en klänning som jag snott av en docka och förstorat till min storlek.

 Min vän Malin har modefärgat hår, och dagen till ära hade hon på sig en vit fluffig kjol och såg ut som mammas lilla flicka som aldrig gjort någon förnär. Alla som träffar henne vill fånga henne och lägga henne i en skokartong och ha under sängen, för att ta fram och titta på då och då. som en skatt.


Igår stod jag i köket och drack Jack Daniels med några andra flickor, då husvärden kommer och tar mig i armen och leder mig till en sluten krets av coola kids med töjningar i alla öron, tatueringar från tänder till tår, tuppkamsfrisyrer och roliga samtalsämnen. Han sätter mig bredvid sig och säger: Det här är My. Hon har uppfunnit uttrycket "musta".  Taket flög av lite när dom började skrika och skratta som galningar och jag river tag i Malin som sitter bakom mig. För det är faktiskt hennes ord. Musta.


Malin förklarade. Musta går till såhär: Man spottar på vafritt finger och kör upp det där bak på någon, drar det ut och in massor av gånger tills en vätsta väldigt lik julmust kommer. Därav musta. Mustiga grytor får en helt ny mening, och Julmust, påskmust och sommarmust är inte samma sak längre. Alla dör lite när Malin förklarar


Husvärden vill säga något bra om mig också när han tvingat dit mig, så han säger: Det är My som säger "Ta av dig trosorna! Annars får du tyg i dig". Och även det var välkänt på deras bygge för nu tjoade dom igen.


Förstå revanchen för oss söta små flickor! Alla var 10 år äldre, och vi är vänner till husvärdinnan, från skolan . Vi sitter och dricker whiskey i modekläder och får mc-knuttar att rodna.

That's how we live.


You told them all I was crazy, they cut my legs off now I'm an amputee

386380-80

Idag spenderade jag min eftermiddag på allergimottagningen i Nacka. Det var trevligt faktiskt. Fick lära mig en massa prislösa tips, och via ett pricktest reda på att jag inte är allergisk mot hästar, underbart. Katt, hund, kvalster och mögel dock. Jag fick kompimanger för mig hy och en massa nya värktabletter och knäppa saker.

E-receptet hade dock inte skickats idag, så jag måste ringa dit imorgon och säga det, Känns lite.. Pinsamt?

image81
Min underarm några timmar efter ett pricktest. Underhållning.

Paranoid I'm paranoid and everybody is coming to get me! Just say you never met me

386380-79
Klänning: Vagnia Tricot
Jacka, strumpbyxåhr: H&M
Kofta: London
Berlock: 18-årspresent
Overknee stövlar: Din Sko
Väska: Indiska

Some live some die in the name of the Samurai


image77
♥Blusen fick jag av min mor häromdagen, jag vet inte riktigt vad the occasion var...

Blus, kjol H&M
Leggings Vagina Tricot
Kofta London
Stövlar Socend Hand
Armband Indiska

Det här var förövrigt häromdagens  "jobbintervju-outfit" och jag fick det. BANZAI!!

Allting som jag tar på blir till guld

Jag är lite besviken på mig själv. Idag skulle jag tränat en massa men eftersom jag försov mig och inte hade en dagsplanering vart det inte så! Fy My!

Nu sitter jag och peppar inför morgondagen med en kopp Orientalisk Kanel-te och en skål Pistagenötter, som förövrigt är mitt nya beroende i mitt sockerfria liv. och jag ska kolla på Samurai Champloo...

You know me! I manage!

XOXO


I'm not sick but I'm not well

image76
Bild snodd från här

Många är sjukt imponerade av det lilla stjärnskottet  Blake Lively på senaste, men jag kan inte sluta älska Leighton Meester! Hon är så frukansvärt snygg! Alltid så fina kläder, mest i Gossip Girl såklart, men i verkligheten också. Jag vill shoppa. Big Time.

Nu ska jag äta Scones.

You and I must fight to survive

image75

Jag känner för att börja på en sport. Jag har snackat om Kendo länge nu, men det är så fruktansvärt dyrt. Däremot är rackethallar frestande! Typ Badminton och Volleyboll. Men allra helst skulel jag vilja spela Tennis! Typ varje Lördag/söndagmorgon med Brunch efter! Det skulle vara Lyxilucks!

Jag har saknat mina hästar fruktansvärt mycket! Jag ska börja träna tölt och terrängritt på Freyja, hon är en riktigt bra hoppare faktiskt. Jag behöver dock köpa är en ny ridhjälm till mig och en ny vojlok till varje häst. Eller, rättare  sagt, jag ska tvinga mamma att göra det. När jag har varit borta från stallet har allt förfallit!

Oh I love being not sick!!

Melt banana

386380-66
Klubbstyle på Ace

Det har varit extremt dålig uppdatering här på bloggen..! Fy och Skam! Uh Behave! Skärpning!

Jag har precis varit ute i spåret i 50 min med mina älskade gångstavar, jag mötte på typ 10 gubbar som skulle heja och prata och DAMN IT, man lyssnar på musik av en anledning! Jag fick inte äta någon mat så jag har hällt i mig en Protein Shake... Nu ska kilona rasa kan jag lova! Motivation! Jag har druckit 3 grönt te och 2 glas äppelcidervinäger i vatten.

RSS 2.0