Just Dance

Oh Goooood vad jag ser mainstream ut idag. Jag har till och med Jeansjacka på mig. Geez Loius. Jag dör av migrän. Nu ska jag åka till sjukhuset.
Ugh
XOXO

Spiderman is having me for dinner tonight

Jag skrämde just Tove invalid.
Jag dog lite. Tove dog lite.  Hon stod med ryggen mot hallen och borstade tänderna, jag smög ljudlöst upp bakom henne och härmade tandborstljudet. Jag riktigt såg hur blodet frös till is i hennes ådror och hon vände sig om i slow motion och började nästan gråta av skräck innan hon förstod att det var jag. Jag är ze geniál!  När jag blir känd ska jag regissera splattermaffiaskräckyakuzafilmer
You might feel a little prick...
XOXO

CrimewaveFörst Middag i lördags hos födelsedagsbarnet Olivia, för att sedan advancera till fittflatfest hemma hos Amelie, Jag tror jag skadade min partytarm ganska rejält...
.
Jag hängde egentligen med Cim hela/halva-kvällen, nr jag inte hängde med loosersarna above, men hon är inte med på en enda bild.. Ni får inte missa den lilla hörnan av min fantastiska Burberry-väst.

Love ya!
XOXO

A fawn's dark eye lids


Audrey Kitching
Crystal Castles - Cry Babies
Halicali - Tandem
Soho Dolls - Stripper!
Rage Against The Machine - Bullet in the Head
George Baker Selection - Little Green Bag
Bloc Party - Prayer (Does it Offend You, Yeah? Remix)

Ifall ni ville veta. så är molly och alex här och vi gillar gnuisar och ragga brudar med ost.
Sug Kuk!
XOXO

My eyes are open but I must be dreamingJag är kroniskt förbittrad. Jag är så fruktansvärt arg. På allt. På alla. Hela tiden. Jag kan inte hjälpa det, någon måste bura in monstret jag släppt lös.     Jag är tragisk.
Allt gör ont.
XOXO

No, no! I like the pussy..!


Okey ni bad om det, jag ger er ett legendariskt klipp från Clerks II, NI MÅSTE TITTA. Elias, den svarthårige..!
"Pillow pants is her pussy troll? ... Duuh!"

You don't need an invitation, cus this is my creation. It's the beat!


Meagan Fox

Jag har  en sådan fruktansvärd migrän och lyssnar på horribel elektro. Ingen vidare kombination.
Idag har varit perfekt. Strosat på stan och bankat tid på caféer med två underbara vänner. Vi hittade grymma presenter och knöt ihop kvällen med Clerks II, som är en av mina favoritgilmer. Elias!!
Nu ska jag nog ta en näve piller och sova tror jag!
My plasma..!
XOXO

Wrap your lips around that


Konst Vania Zouravliov
Jag städade mitt rum för en vecka sedan, kliniskt. Nu ser det ut som skit. Det ligger madrasser, täcken och kuddar överallt och mina medecinreccept är utspridda med några delar av min garderob och skohylla. Jag mår skit. Jag ser ut som skit. Whatever.

Idag ska jag in till den där staden för att köpa presenter. 
Fuck On Sugarcrust
XOXO 

Shut your pretty Mouth

Jag är obscent rastlös, festsugen, har sådant horribelt sockerbehov, mår fruktansvärt illa och har brytit bäckenbenet.  
Jag vill röka ett paket cigaretter, dricka femtionio drinkar och döda någon.

Peace
XOXO

Hey, Stripper, I wanna be your mister!


Genious Doctor Spencer Reid

Jag skrev ett långt och klagande inlägg om hur mycket jobbigare det är att vara arbetslös än arbetande, men på grund av min välkände fingerfärdighet försvann den texten. Bu-fucking-hu. Jag fullkomligt vägrar att skriva om det.
   Jag vaknade för lite drygt en halvtimme sedan, men har ändå bockat av en hel del från dagsplaneringen. Nu ska jag ut och ta en promenadare, sedan blir det frulle.

På dagsplaneringen står bland annat att jag måste läsa allt om Den gudomliga Komedin och Catcher in the Rye, jag är fruktansvärt kunskapstörstande på senaste och måste läsa om saker vi läste i skolan som jag glömt, det är nästan lite läskigt. Wikipedia är Gud. Snart ska jag även sätta tänderna i Sibyl och fördjupa mig inom grand hysterié.

You Go, Baby-Vamp!
XOXO

Prince Harry I'd like to Marry1. Skittles & KitKat Chunky Peanut, presenter från Englandet
2. Jag i en sexig pose med en fantastisk (Harry Potter)klocka på handleden. Och tro mig, nyknullade rufsiga ögonbryn is the thing to wear this season.

Jag är så JÄVLA trött. Vi gick upp ganska tidigt imorse, jag M&M. Dom skulle hem till petite Falun och jag skulle på audition/Röstprov. Nu dör jag typ i en stol och har precis druckit 1 liter iste.
Röstprovs-grejen gick prima förövrigt, jag fick låtsas vara överlycklig, Jättearg och halvt gråtandes. Jag lyckades till och med uppfinna ordet "Kattenunge". Jag vek mig tredubbelt precis när jag sagt det, av humor. Min tekniker skrattade inte. Jag slapp sjunga, och jag kände mig som världens filmstjärna med manus, gigantiska hörlurar och en helt egen ljudtekniker. Beat that with a purple baseball bat!
Nu vill jag bara ha en roll också, men eftersom det är ett av Sveriges störta dubbarförlag borde det inte vara helt möjligt.. Hoppas jag får spela Prins Caspian...
Love ya Cockmunchers!
 XOXO         

Eria Tarka

Tove, Molly, Emilia, Mamma och Jag smälde upp ett bord på Bakluckeloppisen på Siggesta i söndags. Självklart kom man hem med mer prylar än vad man blev av med (Okey, lögn, vi blev av med massor). Här är ett litet urval. 


Clown-brosch, Läpparmband och ett halsband som nu har funnit Tove som sin rätta ägare, läpparna kostade 10pix, och Clownen+halsbandet blöev 20 tillsammans.


Och ett helt grymt tp "resefodral" Ser ut som en kuvertväska, fast med massor av fickor och fack där det med guldtext står vad det ska vara i dessa., typ "Foreign Currancy", "Passport", "Flight Ticket" etc. Den lilla korthållaren fick jag också... båda i skinn, för 10 kronor tillsammans,


Och Molly hittade en perfekt resväska till mig för 25 kronor. Den är nu fullproppad med alla mina pärlor och verktyg.

Det som Saknas är en Darth Vader-väska - present, en rutig kavaj - 30pix, en baseball-jacka i skinn - 50pix, en helt galet ful väska som ser ut som rastafar+-nonstop+vita fransar+plastpluppar - 10pix, och så fick jag en rosa prinsesskjol gratis

Walk this way

     
  
1,2. Vi härjar på färjan.
3. Perfekt sand, så långt norr man kan komma på Fårö

    
4. Hamnen, glass, cigaretter. Sommar.
5. Jag, Molly, Ullis, Herman unt Papa!
6.Jag blev terrorisserad av Molly när jag försökte ta en bild över blå lagunen, utan människor.

No one's gonna stop me now

10 orsaker till varför jag älskar The Sims

1. Det är som att leka med Barbie igen. Jag växte aldrig ur det där.

2. Jag. Är. Gud. Jag bestämmer allt. Makt är lycka.

3. INREDNING. Jag är Arkitekt!

4. Om det finns en DJ, kan man göra en dans som heter Muffla. Jag ska gifta mig med den som kom på Muffla.Min Elit-sim Dennis Denver Mufflar i dörren.

5. Jag kan göra sjukt snygga versioner av mig själv, utan skavanker, utan med 10 flick-, & pojkvänner, pool, jacuzzi, housekeeping, villa och Ferrarri.

6. Jag är inte allergisk mot The Sims 2: Djurliv-katterna.

7. Jag kan klä mina sims i porriga kläder och underbart svall, och få dom att flirta, snuska sig och muffla med andra simmar, sånt som jag själv aldrig skulle göra.

8. Jag kan vara man.

9. Man kan lägga in sin egen musik i spelet.

10. Man kan spela i 17 timmar i tron om att det har gått 2.

I'm the teleporting, teleporting, teleporting fat guy!

Om jag vore aningen rikare och lite mer beslutsam hade dessa skor(Ja alla) varit påväg hem till mig nu. Så jävla billigt, och Tacky, och fult, som jag gillart! Give it 2 me! Get Stupid, get Stupid, Get Stupid! Jag skulle matcha det med alla coola klänningar jag inte har,  eller när jag ska vara dirty secretary med Fröken Fick. (Och ja jag vet förihelvete, jag är bäst på Paint)
Love Ya!
XOXO

Give it to Me


Bara för att japaner och Halicali är töntigast och bäst.

Jag tror ni skulle vara fruktansvärt imponerade om ni sett min dagsplanering, men jag skonar er från en utförlig beskrivning av CV-skickande, spår-springande och städande. Jag har fått mamma att köpa kläder till mig, tror jag, vi får se vad som händer!

I Tisdags blev jag systemmydig, wöö! Fest på Ess @ F12, Igår lekte jag med Cissi och ikväll äre alkohol på planeringen!
Jag lovar att bli bättre på att uppdatera snaaart

Slipping thorugh my fingers all the Time

Klockan är 06:07 och jag kom hem från Gotland för typ en timme sedan. Jag är övertrött och kan inte alls sova!  På tisdag är det min födelsedag wööö!
Jag är nyförälskad i Hellboy och Mike Mignola, jag har köpt nästan en helt ny garderob på loppisar och är frälst över havet. Jag älskar att bada i havet, klart vatten, sandbotten och inga äckliga incestfiskar!
Nu måste jag försöka sova, det här känns som att det var et oerhört upplyftande och innehållsrikt inlägg. Eh.

RSS 2.0